Olssons Brygglunch
vardagar 11:30 – 14:00

Varför krångla till det? Här finns en välfylld salladsbuffé, serverad varmrätt där du väljer din favorit, mineralvatten och en kopp kaffe med något sött. Mer behövs inte för att din lunch ska bli perfekt – precis som du är värd!

105 kr/person

___________________________________________________________

Lunch v. 33 och v. 34
Måndag
– Oxbringa med BBQ-glace, chilistuvad vitkål och kokt potatis
– Stekt kummelfilé med örtsås och pasta pesto
Tisdag
– Grillad kycklinglårfilé med curry,
chili och stekt ris samt wokade grönsaker
– Laxbiffar, kapris och lök. Till detta
senapscrème och kokt potatis
Onsdag
– Fläskytterfilé, svampsås, stekt potatis och rostade rotfrukter
– Stekt makrillfilé med potatisgratäng och rökt majonnäs
Torsdag
– Nötfärsbiffar med fetaost, rostad potatis och zucchini
– Tempurabakad torsk, gröna ärtor och
jolappelstamp (värml. potatismos)
Fredag
– Gulasch på högrev med ris och rostad paprika
– Rödspätta, potatismos och spenat och en rejäl klick remouladsås
Veckans vegetariska
Pasta med blåmögelost, ratatouille, ruccola och riven ost

v. 34

Måndag
Grillad kycklingfilé med chili, wokade grönsaker och
ris. En skvätt sweet chilisås på töpp!
Ugnsbakad torskrygg med pepparrot och vitvinssås, samt
kokt potatis och bakad tomat

Tisdag
Nötinnanlår med rödvinssky, smörstekta
grönsaker och råstekt potatis
Fiskgryta med potatismos och gröna ärtor

Onsdag
Högrevsburgare med klassiska tillbehör
Pasta med rökta laxflingor och dill

Torsdag
Fläsklägg med rotmos och senapscrème
Örtsmörsbakad koljafilé med kokt potatis och spenatblad

Fredag
Kalvhögrev med sky och picklad lök, samt rostad potatis
Risotto med dagens fisk och skaldjur, parmesan på töpp!

Veckans vegetariska
Pasta med blandad svamp. Parmesan och örter

För catering och specialbokningar maila

ulrika@br-olssons.se