Smakfulla upplevelser
Team Olssons Brygga
Start / Lediga Tjänster

Lediga Tjänster

Vill du bli en del av vårt grymma team? Vi söker personal till sommaren. Se våra lediga tjänster och ansök.

Vill du ha ett roligt jobb i sommar – jobba hos oss!

Olssons Brygga är hjärtat i koncernen Olssons Restauranger i Värmland. Vi anser att en upplevelse består av fyra delar – maten, drycken, atmosfären och underhållningen. Alla delar behöver hålla hög standard och är lika viktiga för att lyckas skapa den optimala upplevelsen. Det är det som är visionen för Olssons Brygga.

Hos oss händer det grejer varje vecka från maj-augusti. Räkfrossa, livequiz, allsång, livespelningar, nattklubb, vällagad mat, noga utvalda viner och goda drycker i våra barer. Under 2022 slog vi försäljningsrekord, något vi är extra stolta över med tanke på att vi har funnits i 23 år. Det vi vet är att ingenting skulle vara möjligt utan ett fantastiskt bra team som jobbar hårt tillsammans och ger våra gäster ett värdskap i världsklass varje dag.

Spana in våra lediga tjänster och ansök! Vi ser helst att du som söker är 18 år eller äldre. Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Maila ulrika@br-olssons.se eller ring 070-985 54 91.

Kockar
Maj - September

Kökschef, Souschef & Kockar

Vi letar efter dig som har stor passion för hantverket. De måltider du presenterar är lagade med kärlek och omsorg. Vi älskar att jobba i ett högt tempo med mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra. Vi ser gärna att du har erfarenhet men din inställning och vilja att vara med och bidra till grymma gästupplevelser är det viktigaste. Skicka din ansökan till ulrika@br-olssons.se eller ring 070-985 54 91.

Serveringspersonal
Maj - September

Serveringspersonal

Vi söker dig som är genuint intresserad av service, har ansvarskänsla, gillar att lära dig nya saker och framför allt att jobba i team. Du behöver vara lyhörd för våra gästers önskemål, få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Om du har tidigare erfarenhet av serviceyrken är det meriterande men inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigast. Vi ser helst att du som söker är 18 år eller äldre. Låter det intressant? Skicka din ansökan till ulrika@br-olssons.se eller ring 070-985 54 91.

Bartender
Maj - September

Bartenders

Vi söker Bartenders till våra sju barer på Olssons Brygga! Som bartender genomför du ditt jobb med hög kvalitet på service och har ett naturligt stort serviceintresse. Framför allt månar du om gästens bästa möjliga upplevelse.  Du är prestigelös och rycker in och hjälper till i restaurangen vid behov, vilket periodvis kan bli ofta. Du har lätt för att samarbeta, har respekt för dina gäster/kollegor och deras olikheter. Vi lägger stor vikt dina personliga egenskaper men har du tidigare erfarenheter är det meriterande. Vi ser helst att du som söker är 18 år eller äldre. Välkommen med din ansökan via mail till ulrika@br-olssons.se eller ring 070-985 54 91.

Förmåner

Förmåner

Vi har självklart avtal med Visita och Hotell- och restaurangfacket, HRF. Vi avsätter pengar till din pension. Som anställd har du alltid förmånliga rabatter hos våra andra verksamheter. Vill du utvecklas inom koncernen finns det stora möjligheter till det. Minst tre gånger per år ses all personal i hela koncernen för festliga aktiviteter.

Kontaktpersoner

Ledning
Ulrika Olsson
Restaurangchef
+46709855491
Mattias Olsson
VD / Ägare
+46709850030
Andreas Olsson
Ägare / Platschef Arvika
+46709850040