Smakfulla upplevelser
Catering Olssons Brygga
Start / Catering

Catering

Det ska vara enkelt att bjuda till fest!

Bra catering för oss innebär vällagad mat, bra service och välordnade arrangemang. Lämna över ansvaret för maten till oss så kan du fokusera på att dina gäster har trevligt. Vi underlättar helt enkelt för dig i din planering för festen.

Vi anser att maten är central för festen. En fest är inte den andra lik och likaså varierar smakerna. Därför skräddarsyr vi våra lösningar tillsammans så att det ska passa alla fester och alla smaker. För oss är det viktigast att du blir nöjd och att din tillställning blir så lyckad som du tänkt dig. Du väljer om du vill få maten levererad eller om du vill hämta på Olssons Brygga. Behöver du porslin eller serveringspersonal så löser vi det. Det ska vara enkelt och smidigt att arrangera en fest med oss.

Trerättersmeny

Event där maten står i fokus

Vi på Olssons Brygga gillar både finliret och utmaningen. För dig som vill bjuda på det där lilla extra kan du enkelt komponera din trerättersmeny. Välj förrätt, varmrätt och dessert så löser vi resten!

Catering bufféer

Cateringbufféer

Det ska inte vara krångligt att umgås och det ska vara enkelt att bjuda till fest. Alla är vi olika och gillar olika, därför har vi skapat olika bufféer – en för varje smak och tillfälle. Du väljer om du vill få maten levererad eller om du vill hämta på Olssons Brygga. För oss är det viktigast att du blir nöjd med vår mat och vår service.

Catering

Mingel och snittar

Vill du bjuda på något gott när gästerna kommer kan vi erbjuda en mängd olika snittar.

KÖKET TIPSAR!

Italiensk buffé – Det bästa från Italien. Perfekt för dig som älskar ostar, charkuterier, risotto och allt det klassiska från det italienska köket.

Catering

Skräddarsy din catering

Hitta till Olssons Brygga

Hitta hit

Här får du den närmaste vägen till Olssons Brygga