Smakfulla upplevelser
Räkfrossa på Olssons Brygga
Start / Räkfrossa

Räkfrossa på Bryggan

Räkfrossa på Olssons Brygga – en klassiker helt enkelt. Varje onsdag från kl. 17.00 dukas det upp till fest i Arvika. Buffén består av klassiska tillbehör, toppad med en fantastisk utsikt och en härlig stämning. Pris 325 kr/ person.

Räkor äter man tillsammans med vänner, familj eller om man vågar med kollegorna. Det tar tid, är lite pilligt men otroligt gott! Räkfrossa på Olssons Brygga har funnits i alla år och blivit en riktig klassiker. Det hör liksom sommaren till.

Från kl. 17.00 dukar vi upp en välfylld buffé med räkor i överflöd. Räkorna är det centrala men visst tycker ni som vi att tillbehören är minst lika viktiga? Vi har komponerat tillbehören noga för att du ska få en riktig smakupplevelse. Brödet vi serverar är hantverksbakat och levererat från vårt egna stenugnsbageri Olssons Bazar Bageri & Deli. Vi erbjuder två sorters dressingar, smör, ost samt en buffé med dessertostar, kex och frukt. Precis som all mat på Olssons Brygga erbjuder vi klassiska smaker med en twist även på vår Räkfrossa. Med något gott i glaset också så blir räkfrossan komplett.

Räkfrossan är väldigt populär och gästerna börjar fylla Olssons Brygga från sen eftermiddag, varje onsdag hela sommaren. Vid kl. 21.00 brukar alla vara mätta och belåtna. Räkorna dukas bort och vår Livequiz tar vid. Stämningen brukar stiga under kvällen för att övergå till en härlig fest. Det är helt enkelt för bra för att inte upplevas.

Punch Musikquiz Olssons Brygga
Onsdagar kl. 21.00

Musikquiz med Punch

Quizsäsongen startar 22 maj och i år inleder Punch! Som vanligt efter Räkfrossan utmanar vi er med sluga frågor och Livemusik. Ta med gänget till oss varje onsdag kl. 21.00 hela sommaren.

Boka bord

Livequiz Götz Kalas Olssons Brygga
5 juni & alla onsdagar i Juli

Livequiz med Götz Kalas

Götz Kalas är tillbaka på Bryggan onsdag 5 juni och alla onsdagar i juli. Som vanligt varvas kluriga, luriga, truliga frågor med livemusik där kunskap om allt och ingenting kan vara en fördel. Ta med ditt bästa gäng och häng med oss varje onsdag kl. 21.00 hela sommaren.

Boka bord